Accountanalyse

Accountanalyse: pluk de vruchten van Pinterest zakelijk

Regelmatig post je met zorg uitgekozen afbeeldingen op je zakelijke Pinterest account, maar het lijkt alsof je het allemaal voor niets doet. Je pins worden niet of nauwelijks gerepind, je hebt amper volgers en met het verkeer naar je website wil het ook maar niet vlotten… Herkenbaar? Heb je een Pinterest account voor je onderneming, maar levert het niet de gewenste resultaten op? The Pinfluencers verzorgen een accountanalyse en geven een verbeteradvies waarmee je Pinterest zakelijk maximaal benut.

Weinig resultaat: waar gaat het mis?

Ben je niet tevreden over de resultaten van je zakelijke Pinterest account? Wil je meer uit Pinterest halen om meer bezoekers of klanten naar je winkel of webshop te trekken? Dan is het goed om eens te onderzoeken wat je precies anders zou kunnen doen. Valt er bijvoorbeeld winst te behalen in je pin-beschrijvingen of in de categorie-indeling van de borden? The Pinfluencers doen een accountanalyse van jouw Pinterest account. We bekijken welke aspecten van je bedrijfsaccount je kunt verbeteren of optimaliseren en voorzien je van handige tips die je gelijk kunt toepassen. Natuurlijk kun je de optimalisatie van je Pinterest zakelijk ook laten uitvoeren door The Pinfluencers.

Accountanalyse van Pinterest zakelijk

Om het maximale uit je Pinterest zakelijk account te halen, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Het is logisch dat je als ondernemer niet precies weet waarop je moet letten. Als je Pinterest particulier gebruikt, denk je natuurlijk helemaal niet aan zoekmachinevriendelijke pin-beschrijvingen en een bedrijfslogo in je account. Gebruik je Pinterest zakelijk, dan zijn dit juist belangrijke aandachtspunten.

Na een accountanalyse van The Pinfluencers krijg je een helder en overzichtelijk rapport waardoor je onder andere weet of:

Je profielbeschrijving SEO-proof is
Het bedrijfslogo correct in je account staat
Bordbeschrijvingen zoekmachinevriendelijk zijn
Borden ingedeeld zijn in de juiste categorieën
Je website geverifieerd is bij Pinterest
De alt-teksten bij je pins aan de SEO-voorwaarden voldoen
Pins zijn voorzien van zoekmachinevriendelijke beschrijvingen
Je correcte hashtags gebruikt in je pins
Je Pinterest account is gekoppeld aan Google Analytics
Al je andere social media profielen, zoals Facebook, Twitter en Google Plus ook gekoppeld zijn aan je Pinterest account
Volgers geen spam-account hebben
Er nog verbeterpunten zijn die je kunt doorvoeren

Haal het maximale uit Pinterest zakelijk

Ben jij klaar voor meer lezers van jouw bedrijfsblog, bezoekers op je website en meer omzet van je webshop? Laat jouw zakelijke Pinterest account het werk voor je doen, door het aan de hand van een account analyse door The Pinfluencers te analyseren en te optimaliseren.

Prijs vanaf € 595. Informeer naar de voorwaarden.

  • Bijvoorbeeld: https://nl.pinterest.com/thepinfluencers/