Account aanmaken

Zakelijk Pinterest account aanmaken? The Pinfluencers!

Of je nu blogger bent en wilt dat meer mensen je artikelen lezen, een website hebt waarvoor je meer bezoekers wilt trekken of een webshop waarmee je meer omzet wil draaien: Pinterest kan je helpen deze doelen te realiseren. Alles valt of staat echter met een goede basis – een zakelijk Pinterest account die alle benodigde elementen bevat. En daar komt nog aardig wat bij kijken. Wil je een Pinterest account maken? The Pinfluencers weten precies welke ingrediënten nodig zijn voor een succesvol account én kunnen zo’n Pinterest account aanmaken.

Pinterest account maken, bepaald geen makkie

Een bedrijfsaccount op Pinterest starten heeft flink wat voeten in de aarde. Het is een stuk lastiger dan het openen van bijvoorbeeld een Facebook- of Instagram account. Dat komt doordat Pinterest in de eerste plaats een visuele zoekmachine is daarnaast een e-commerce platform. Om de vindbaarheid van je content te vergroten, wordt het ineens belangrijk dat je nadenkt over de beschrijving van een Pinterest-bord en je realiseert dat ook de categorieën waarin je de borden indeelt erg belangrijk zijn bij het Pinterest account aanmaken. Als een bord bijvoorbeeld in de verkeerde categorie is ingedeeld, bestaat de kans dat niet jij, maar je concurrent, bovenaan komt te staan bij de Pinterest-zoekresultaten. Als partner van Pinterest weten The Pinfluencers precies aan welke eisen een succesvol zakelijk Pinterest account moet voldoen en wij helpen je bij een Pinterest account aanmaken.

Een goed begin is het halve werk: Pinterest account aanmaken

The Pinfluencers kunnen je helpen bij een zakelijke Pinterest account aanmaken die staat als een huis. Door profielbeschrijvingen en pin-teksten te maken die zoekmachinevriendelijk (en dus SEO-proof) zijn, een Pin-It-knop op je site te installeren en alvast 20 borden aan te maken en te voorzien van pins, geven we je zakelijke Pinterest een flinke kick-start, voor meer sitebezoekers en meer kopers in je webshop. The Pinfluencers kunnen voor jou een Pinterest account aanmaken, zodat je direct aan de slag kunt.

Nadat wij jouw zakelijke Pinterest account hebben opgezet, heb jij:

Een Google zoekmachinevriendelijke profielbeschrijving
Je bedrijfswebsite geverifieerd bij Pinterest, een soort keurmerk
20 borden, ieder voorzien van 10 pins en ingedeeld in de juiste categorie
SEO-beschrijvingen op deze 20 borden
Pins voorzien van SEO-teksten en de juiste alt-teksten
2 groepsborden
Een Pinterest account die gekoppeld is aan je Google Analytics
Een Pin-It-knop op je blog, website of webshop
Al je andere social media-accounts, als Facebook, Instagram en Twitter gekoppeld aan je zakelijke Pinterest account

Laat The Pinfluencers jouw zakelijke Pinterest account aanmaken

Wil je een vliegende start op Pinterest? Er zeker van zijn dat jouw zakelijke account aan alle voorwaarden voldoet om een succes te worden? Laat The Pinfluencers dan een Pinterest account aanmaken voor jouw bedrijf. Neem contact op met ons voor meer informatie of voor het aanmaken van een zakelijk Pinterest account. Succes verzekerd.