Wie is Maarten?

In mijn jeugd kwam de voorliefde voor plaatjes al snel naar voren. Als peuter was ik gek op het spelletje Memory, en ik won eigenlijk altijd. Toen Pinterest in 2010 ontstond was het dan ook liefde op het eerste gezicht. Ik heb een fotografisch geheugen en ben analytisch ingesteld. Daardoor ‘zie’ ik letterlijk en figuurlijk alles. Dat is wel handig als je dagelijks met Pinterest werkt.

Bevlogen en gedreven

Ik heb mijn sporen verdiend op het gebied van sales en marketing, in de automotive sector en later in de ICT. Voor mij staat één ding centraal bij alles wat ik doe: conversie. Oftewel, welke actie is nodig voor de gewenste reactie. Ik ben een bevlogen en gedreven mens, ook privé. Ik haal mijn energie uit het verbinden van mensen en kansen. Als ik niet met Pinterest bezig ben, dan sta ik óf op de golfbaan óf ga ik naar het strand met mijn trouwe viervoeter om uit te waaien en de batterij op te laden.

Je mag en kan mij alles vragen. Zeker over Pinterest. Het is zo’n mooi platform. Zo mooi. Ik hoor je graag op 06-12483636 of stuur een mailtje naar maarten@thepinfluencers.com

maarten-bierman-eigenaar-oprichter-pinterest-marketingbureau-the-pinfluencers