Wie is Maarten?

In mijn jeugd kwam de voorliefde voor plaatjes al snel naar voren. Als peuter was ik gek op het spelletje Memory-en won eigenlijk altijd. Toen Pinterest in 2010 ontstond was het dan ook liefde op het eerste gezicht. Ik heb een fotografisch geheugen en ben analytisch ingesteld. Daardoor “zie” ik letterlijk en figuurlijk alles. Dat is wel handig als je dagelijks met Pinterest werkt😊.

Ik heb mijn sporen verdiend op het gebied van sales en marketing in de automotive sector en later in de ICT. Voor mij staat één ding centraal bij alles wat ik doe, conversie. Oftewel, welke actie is nodig voor de gewenste reactie. Ik ben een bevlogen en gedreven mens, ook privé. Ik haal mijn energie uit het verbinden van mensen en kansen. Als ik niet met Pinterest bezig ben sta ik óf op de golfbaan, of ga ik naar het strand met mijn trouwe viervoeter om uit te waaien en de batterij op te laden.

Je mag en kan mij alles vragen. Zeker over Pinterest. Het is zo’n mooi platform. Zo mooi. Ik hoor je graag op 06-12483636 of stuur een mailtje naar maarten@thepinfluencers.com

Over The Pinfluencers

The Pinfluencers zijn begin 2015 opgericht. Pinterest is een e-commerce platform of zoals Maarten altijd zegt: “Pinterest is een plek waar mensen op zoek gaan naar ideeën en inspiratie, lees produkten en diensten, met een koopintentie”. Als eerste Nederlands Pinterest Marketingbureau verleenden wij eerstelijns support aan zakelijke Pinterest gebruikers. Alle tickets van Nederlandse pinners kwamen bij The Pinfluencers binnen. Daar hebben wij veel van geleerd.

Maarten is op het hoofdkantoor van Pinterest geweest waar hij van erkende marketing agencies leerde hoe je dit platform kon in te zetten in je online marketing strategie. De fijne kneepjes van marketingtools zoals Rich Pins, Promoted Pins en Videopins werden toen eigen gemaakt. The Pinfluencers zijn erkend Pinterest Partner. Hierdoor hebben wij korte lijnen met Pinterest. Het voordeel voor onze klanten is dat nieuwe features als eerste aan ons beschikbaar worden gesteld. Ook hebben wij een directe ingang bij de customer service van Pinterest. Storingen of problemen voor onze klanten worden snel opgelost. Het laatste voordeel van het Pinterest Partnerschap is dat wij wekelijks worden getraind. Zo zijn onze klanten als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Maarten bierman