Wie is Maarten?

In mijn jeugd kwam de voorliefde voor plaatjes al snel naar voren. Als peuter was ik gek op het spelletje Memory, en ik won eigenlijk altijd. Toen Pinterest in 2010 ontstond was het dan ook liefde op het eerste gezicht. Ik heb een fotografisch geheugen en ben analytisch ingesteld. Daardoor ‘zie’ ik letterlijk en figuurlijk alles. Dat is wel handig als je dagelijks met Pinterest werkt.

Bevlogen en gedreven

Ik heb mijn sporen verdiend op het gebied van sales en marketing, in de automotive sector en later in de ICT. Voor mij staat één ding centraal bij alles wat ik doe: conversie. Oftewel, welke actie is nodig voor de gewenste reactie. Ik ben een bevlogen en gedreven mens, ook privé. Ik haal mijn energie uit het verbinden van mensen en kansen. Als ik niet met Pinterest bezig ben, dan sta ik óf op de golfbaan óf ga ik naar het strand met mijn trouwe viervoeter om uit te waaien en de batterij op te laden.

Je mag en kan mij alles vragen. Zeker over Pinterest. Het is zo’n mooi platform. Zo mooi. Ik hoor je graag op 06-12483636 of stuur een mailtje naar maarten@thepinfluencers.com

maarten-bierman-eigenaar-oprichter-pinterest-marketingbureau-the-pinfluencers

Over The Pinfluencers

The Pinfluencers zijn begin 2015 opgericht. Pinterest is een e-commerce platform of, zoals Maarten altijd zegt: “Pinterest is een plek waar mensen op zoek gaan naar ideeën en inspiratie (lees producten en diensten) met een koopintentie”.

Als eerste Nederlands Pinterest Marketingbureau verleenden wij eerstelijns support aan zakelijke Pinterest gebruikers. Alle tickets van Nederlandse pinners kwamen bij The Pinfluencers binnen. Daar hebben wij veel van geleerd.

Gastdocent Albeda college

Niets is leuker dan kennis delen. Een van mijn lijfspreuken is dan ook: kennis hebben is macht, kennis delen is kracht. Sinds begin 2020 verzorg ik maandelijks gastcolleges bij het Albeda college in Rotterdam. Met veel plezier neem ik de MBO-4 studenten mee in de wereld van Pinterest. Velen van hun willen een eigen bedrijf starten. De commerciële mogelijkheden van Pinterest weten en kunnen toepassen komen dan goed van pas.

Lees jij deze tekst als docent of studiebegeleider en ben je werk je bij een MBO- of HBO school? En zou je de studenten kennis willen laten maken met Pinterest? Ik klim graag als gastdocent of gastspreker de bühne op om mijn passie en enthousiasme over Pinterest te delen. Je kunt hier contact met mij opnemen.

Albeda College

Pinterest Partnerschap

Maarten is op het hoofdkantoor van Pinterest geweest, waar hij van erkende marketing agencies leerde hoe je dit platform kon inzetten in je online marketingstrategie. De fijne kneepjes van marketingtools, zoals Rich Pins, Promoted Pins en Videopins, werden toen eigen gemaakt. The Pinfluencers zijn erkend Pinterest Partner. Hierdoor hebben wij korte lijnen met Pinterest.

Het voordeel voor onze klanten is dat nieuwe features als eerste aan ons beschikbaar worden gesteld. Ook hebben wij een directe ingang bij de customer service van Pinterest. Storingen of problemen worden voor onze klanten snel opgelost. Het laatste voordeel van het Pinterest Partnerschap is dat wij wekelijks worden getraind. Zo zijn onze klanten als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Maarten Bierman – Gastdocent Albeda College

“Niets is leuker dan kennis delen. Eén van mijn lijfspreuken is dan ook: kennis hebben is macht, kennis delen is kracht. Sinds begin 2020 verzorg ik maandelijks gastcolleges bij het Albeda College in Rotterdam. Met veel plezier neem ik de MBO-4 studenten mee in de wereld van Pinterest. Velen van hen willen een eigen bedrijf starten. De commerciële mogelijkheden van Pinterest kennen en kunnen toepassen komen dan goed van pas.

Lees jij deze tekst als docent of studiebegeleider? Werk je bij een MBO- of HBO school en zou je de studenten kennis willen laten maken met Pinterest? Ik klim graag als gastdocent of gastspreker de bühne op om mijn passie en enthousiasme over Pinterest te delen. Je kunt altijd contact met mij opnemen”.

verified-pinterest-account-the-pinfluencers-pinterest-marketingbureau

De kers op de taart…

Dat op zich nietszeggende rode vinkje naast de naam van je Pinterest account.. Hét vinkje dat staat voor een ‘Verified Account’. Nee, dit krijg je niet zomaar. Je moet er hard voor werken. Werkweken draaien van 60 of wel 70 uur, eindeloze inzet… Alles om dat rode vinkje, dat toch wel heel waardevol is, te bereiken. Het is The Pinfluencers gelukt. Met de grootste trots mogen wij mededelen dat wij dat rode vinkje naast onze Pinterest accountnaam hebben staan.

Wij hebben een Verified Account… YES! Het is voor ons absoluut de kers op de taart, maar wat betekent het? Voor onszelf betekent het vooral het bereiken van een mijlpaar, het geloven in wie we zijn en wat we doen, het niet opgeven. Daarnaast betekent het op zakelijk gebiedt vooral ook: mogelijkheden! Deze mogelijkheden zetten we natuurlijk graag voor jou in!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!