Over Ons

Over The Pinfluencers als Pinterest marketingbureau

Pinterest is een fantastisch platform om inspiratie op te doen, afbeeldingen te delen en interesses uit te wisselen met andere Pinterest-gebruikers. Ook ondernemers kunnen hier hun voordeel mee doen en Pinterest gebruiken als platform voor e-commerce. Maar hoe je creëer je een goed account, dat gevonden wordt door jouw doelgroep? Of maak je van je bestaande zakelijke account een succes? The Pinfluencers helpen bedrijven om Pinterest op te nemen in het social media-offensief.

The Pinfluencers: pinnen zich vast op ieder doel

Dat Pinterest meer is dan alleen een sociaal mediaplatform om afbeeldingen te bewaren en te delen, weten wij van The Pinfluencers als geen ander. Als Pinterest marketingbureau helpen we kleine en grote bedrijven om conversiedoelen te bereiken met behulp van Pinterest. We zijn experts in het inzetten van pins, zodat zoveel mogelijk pinners naar jouw zakelijke website worden geleid. We doen dit niet zomaar: The Pinfluencers hebben unieke inzage in informatie en statistieken over het gebruik van het platform, wij zijn namelijk als enige in Nederland verbonden aan Pinterest.

Van accountanalyse tot training

Naast inzage in achtergrondinformatie over Pinterest, beschikken wij over jarenlange ervaring met het inrichten van zakelijke Pinterest accounts. The Pinfluencers kunnen je helpen met advies, ondersteuning en training in alle facetten van Pinterest-gebruik als e-commerce tool en als sociaal middel voor informatieverspreiding en klantenbinding. We bieden je verschillende oplossingen op maat.

Maken Pinterest accounts succesvol

Heb je al een Pinterest account? Maar levert dit nog niet de gewenste resultaten op? The Pinfluencers kunnen je helpen! Als je een zakelijk account op Pinterest hebt, betekent dit niet dat het succesvol is. Er komt namelijk een heleboel kijken bij de inrichting van een goed account. Denk bijvoorbeeld aan: zoekmachinevriendelijkheid, de juiste titelbeschrijvingen en alt-tags. The Pinfluencers voeren een account analyse voor je uit. Aan de hand hiervan kunnen wij jouw Pinterest optimaliseren voor een maximaal resultaat.

The Pinfluencers: kick-start en accountbeheer

Heeft jouw bedrijf nog geen ervaring met Pinterest? Dan ondersteunen we je bij het opzetten en invullen van een Pinterest account die je zal helpen om bedrijfsdoelstellingen te halen. Een goede pin bestaat uit een mooie, krachtige afbeelding en een pinbeschrijving met goede alt-tags en zoekmachinevriendelijke teksten. En dat is nog maar het begin… Het beheer van Pinterest is arbeidsintensief. Zeker als je de juiste pin op het juiste moment wil laten verschijnen in de Pinterest-feed (lees: op het moment dat jouw potentiële klanten online zijn.) Dit vergt onderzoek, kennis, kunde en tijd: die maken The Pinfluencers voor jou.

Ondernemers het werk uit handen

The Pinfluencers nemen ondernemers graag zoveel mogelijk uit handen. Daarnaast geven we ook advies en bieden we trainingen aan voor social media- en marketingmanagers bij bedrijven, zodat ook zij goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de meest effectieve inzet van Pinterest.

Wil je Pinterest inzetten om de conversie van je webshop of website te verhogen? Klanten te binden met behulp van deze visuele zoekmachine? The Pinfluencers helpen je ermee. Wij maken gebruik van de techniek achter het platform voor optimale resultaten, zodat jij kunt focussen op het ondernemen. Meer weten of een accountanalyse laten uitvoeren? Neem contact op met The Pinfluencers.