• meer online omzet
  • hoger in Google
  • meer bezoekers website
  • e-commerce platform
  • beter engagement

Pinterest gebruiken: zakelijk accountbeheer 

Content management is behoorlijk arbeidsintensief. En op Pinterest ook. Anders dan Facebook of Twitter is Pinterest, behalve een e-commerce platform, ook een visuele zoekmachine. De juiste afbeelding moet op het juiste moment, voorzien van de juiste zoekwoorden en juiste alt-tags, worden gepind. Pinterest gebruiken vergt daarmee de nodige kennis en planning. The Pinfluencers nemen voor bedrijven het beheer van hun zakelijke Pinterest account uit handen.

Een goede pin op het juiste moment ingeprikt

Een goede pin is meer dan alleen een mooie, aansprekende afbeelding of video; de pin-beschrijving moet zoekmachinevriendelijk zijn en precies op het juiste moment in de smart feed verschijnen. Net zoals je webteksten zoekmachinevriendelijk (SEO) maakt, kun je de beschrijvingen en alt-teksten bij je pins ook gemakkelijk vindbaar maken voor Google.

Wil je Pinterest gebruiken om meer bezoekers te trekken naar je site? Dan is dit een van de voorwaarden waaraan je pins moeten voldoen. Ook timing is bijzonder belangrijk: het is zaak dat je pins zichtbaar zijn op het moment dat jouw volgers of potentiële klanten online zijn. Pinterest gebruiken op een effectieve manier vraagt om tijd, kennis en kunde, maar ook om het nodige onderzoek.

Meten is weten geldt zeker voor Pinterest. Gelukkig is daar een hele handig applicatie voor die je hierbij helpt, Tailwind. Deze tool is ontwikkeld door een officiële en erkende Pinterest Content Partner in Amerika. Naast zeer gedetailleerde rapportage kun je met Tailwind ook je pins plannen. Pssst…dit werkt ook voor Instagram.

WEL DE LUSTEN MAAR NIET DE LASTEN VAN PINTEREST ?

Iedere ondernemer, online marketing specialist en e-commerce manager weet dat kwaliteit tijd kost. Dat geldt ook voor het beheer van je zakelijk Pinterest account. Heb je geen tijd om afbeeldingen op te maken of de juiste alt-tags te schrijven? Wil je liever je tijd en energie steken in waar jij goed in bent? Zullen wij de werkzaamheden uit handen nemen en je Pinterest bedrijfsaccount beheren en zorgen voor het gewenste resultaat?

Ja ik wil uitbesteden!

Verstand van zaken

Pinterest optimaal zakelijk gebruiken kost behoorlijk wat tijd. Wil je die uren liever in je onderneming steken? Laat The Pinfluenceres dan jouw account beheren: professioneel en vakkundig, met gewenste resultaten. Voor een optimaal resultaat gebruiken wij Tailwind, een erkende Pinterest Marketing Partner. Met Tailwind plannen we de pins en kunnen we maandelijks een gedetailleerde rapportage genereren die inzicht geeft in de voortgang en performance van je account. Op basis hiervan geven we tips over hoe je je Pinterest gebruiken nog meer kunt verbeteren. The Pinfluencers zijn verbonden aan Pinterest en hebben zodoende alle technische en functionele kennis en kunde in huis om een Pinterest bedrijfsaccount succesvol te maken.

Pinterest gebruiken zonder kopzorgen

Pinterest gebruiken, maar geen kennis van zaken? Of kom je tijd te kort en wil je het beheer van je zakelijke Pinterest account overlaten aan experts? The Pinfluencers nemen deze taak graag op zich. Als wij jouw account beheren, nemen we jou de volgende taken uit handen:

ontwerpen van attractieve pins met inachtneming van de huisstijl
opzetten en plaatsen van rich pins,promoted pins en videopins
schrijven van SEO teksten voor je borden en je pins
inrichten van het plannings-en analyseprogramma Tailwind
pinnen en repinnen van pins van jouw bedrijfsaccount en van de pinners die jij volgt
beheer van borden en groepsborden
beheer van de Pinterest Ads manager
opvolgen van reacties op pins
zorgen voor crossposting op Facebook en Instagram
verzorgen van een gedetailleerde maandelijkse rapportage

Zo is er altijd activiteit op je Pinterest account en bereik je gemakkelijk een groter publiek met resultaat, zonder dat je daar zelf over na hoeft te denken. Pinterest gebruiken was nog nooit zo gemakkelijk! Wil jij ook het beheer van je zakelijk Pinterest account uit handen geven? Of meer informatie over de ondersteuning van The Pinfluencers?

Geef ons een belletje op 085-77732119 of stuur een mailtje naar info@thepinfluencers.nl. We reageren altijd binnen 48 uur. Ook als je een bericht via ons  contactformulier stuurt

Aan de slag met Pinterest!

Wil je ook zakelijk succesvol aan de slag met Pinterest? Wij helpen je graag op weg!
Schrijf je dan in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief waarin we het laatste nieuws rondom Pinterest delen.