Waar moet een goede pin nu echt aan voldoen?

Je wilt het maximale uit iedere pin halen. Dit betekent op de eerste plaats dat je zorgt voor een mooie, verleidende afbeelding of video. Dat is de basis. Maar er komt veel meer bij kijken. Naast het juiste formaat, 1000*1500 pixels (houdt een aspectratio aan van 2:3), bevat een goede pin bevat een SEO-vriendelijke beschrijving en een zoekmachinevriendelijke alt-tekst zodat de pin goed wordt gevonden in Google. Een goede pin wordt daarnaast op precies het juiste moment ingeprikt, zodat je pins zichtbaar zijn op het moment dat jouw volgers of potentiële klanten online zijn. Meten is weten, en dat geldt zeker ook voor Pinterest.

Gelukkig is daar een heel handige applicatie voor, Tailwind. Deze tool is ontwikkeld door een officiële en erkende Pinterest Marketing Development Partner in Amerika. Naast zeer gedetailleerde rapportages kun je met Tailwind ook je pins plannen. Pssst…dit werkt ook voor Instagram!

Waarom je zakelijk Pinterest account beheer aan ons uitbesteden?

Er zijn tal van redenen om je zakelijk Pinterest account beheer aan ons uit te besteden. Wij zullen wij een aantal redenen benoemen. The Pinfluencers hebben verstand van zaken, wat ook blijkt uit het feit dat ons Pinterest account geaccrediteerd is. Dit heet in de volksmond een Verified Account  Wij staan garant voor vakmanschap en professionaliteit wanneer we jouw Pinterest account beheren.

Met Tailwind plannen we de pins in op de tijdstippen wanneer jouw doelgroep of klanten op Pinterest aanwezig zijn. We leveren maandelijks een gedetailleerde rapportage aan welke inzicht geeft in de voortgang en performance van je account. Op basis hiervan optimaliseren wij je zakelijk Pinterest account.The Pinfluencers zijn verbonden aan Pinterest en hebben zodoende alle technische en functionele kennis en kunde in huis om een Pinterest bedrijfsaccount succesvol te beheren.

Wat nemen wij jou allemaal uit handen?

Besluit je om het beheer van jouw Pinterest account aan ons uit te besteden dan maak je de keuze om jouw zakelijke account te laten beheren door absolute experts. Wanneer The Pinfluencers het beheer van jouw Pinterest account overnemen dan nemen wij de volgende taken uit handen:

Ontwerpen van attractieve pins met inachtneming van de huisstijl
Opzetten en plaatsen van Rich Pins,Promoted pins en videopins
Schrijven van SEO teksten voor je borden en je pins
Inrichten van het plannings-en analyseprogramma Tailwind
Pinnen en repinnen van pins van jouw bedrijfsaccount en van de pinners die jij volgt
Beheer van borden en groepsborden
Beheer van de Pinterest Ads manager
Opvolgen van reacties op pins
Zorgen voor crossposting op Facebook en Instagram
Verzorgen van een gedetailleerde maandelijkse rapportage

Jouw ervaren partner voor succesvol Pinterest account beheer

The Pinfluencers zorgen ervoor dat jouw Pinterest account maximaal rendement oplevert. Hierdoor bereik jij je zakelijke doelen  zonder dat je er zelf tijd en aandacht aan hoeft te besteden. Succes behalen met Pinterest was nog nooit zo makkelijk! Wil jij ook het beheer van je zakelijke account uit handen geven aan The Pinfluencers? Of wil je meer informatie en advies over onze ondersteuning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of stuur een mailtje naar info@thepinfluencers.com. Bellen kan uiteraard ook, 085-7732119.