Waar moet een goede pin nu echt aan voldoen?

Je wilt het maximale uit iedere pin halen. Dit betekent op de eerste plaats dat je zorgt voor een mooie, verleidende afbeelding of video. Dat is de basis. Maar er komt veel meer bij kijken. Naast het juiste formaat, 1000*1500 pixels (houdt een aspectratio aan van 2:3), bevat een goede pin bevat een SEO-vriendelijke beschrijving en een zoekmachinevriendelijke alt-tekst zodat de pin goed wordt gevonden in Google. Een goede pin wordt daarnaast op precies het juiste moment ingeprikt, zodat je pins zichtbaar zijn op het moment dat jouw volgers of potentiële klanten online zijn. Meten is weten, en dat geldt zeker ook voor Pinterest.

Gelukkig is daar een heel handige applicatie voor, Tailwind. Deze tool is ontwikkeld door een officiële en erkende Pinterest Marketing Development Partner in Amerika. Naast zeer gedetailleerde rapportages kun je met Tailwind ook je pins plannen. Pssst…dit werkt ook voor Instagram!

Waarom je zakelijk Pinterest account beheer aan ons uitbesteden?

Er zijn tal van redenen om je zakelijk Pinterest account beheer aan ons uit te besteden. Wij zullen wij een aantal redenen benoemen. The Pinfluencers hebben verstand van zaken, wat ook blijkt uit het feit dat ons Pinterest account geaccrediteerd is. Dit heet in de volksmond een Verified Account  Wij staan garant voor vakmanschap en professionaliteit wanneer we jouw Pinterest account beheren.

Met Tailwind plannen we de pins in op de tijdstippen wanneer jouw doelgroep of klanten op Pinterest aanwezig zijn. We leveren maandelijks een gedetailleerde