Regelmatig pin je met zorg uitgekozen afbeeldingen en video’s op je zakelijke Pinterest account, maar het lijkt alsof je het allemaal voor niets doet. Je pins worden niet of nauwelijks gerepind, je hebt amper volgers en met het verkeer naar je website wil het ook maar niet vlotten…

Herkenbaar? Heb je een Pinterest account voor je bedrijf, maar worden de gestelde doelen en doelstellingen niet gerealiseerd? Das balen! Pinterest is niet een heel gemakkelijk platform en soms worden er veranderingen doorgevoerd waar je niet van op de hoogte bent. Wij gelukkig wel!

Weinig resultaat: waar gaat het mis?

Ben je niet tevreden over de resultaten van je zakelijke Pinterest account? Wil je meer uit Pinterest halen om meer bezoekers of klanten naar je winkel of webshop te trekken? Dan is het goed om te laten onderzoeken wat je anders zou kunnen doen.

Misschien valt er bijvoorbeeld winst te behalen in je pin-beschrijvingen of in de categorie-indeling van de borden. Of  moet je consistenter en frequenter pinnen. Het uitblijven van succes kan verschillend redenen hebben. Maar niet getreurd;The Pinfluencers halen het lek boven water!

Wij bekijken welke aspecten van je bedrijfsaccount je kunt verbeteren of optimaliseren en voorzien je van handige tips die je gelijk kunt toepassen. Natuurlijk kun je de optimalisatie van je zakelijk Pinterest account ook laten uitvoeren door ons.

WEL PINTEREST, NIET DE GEWENSTE RESULTATEN?

Zet je Pinterest in voor leadgeneratie of als e-commerce tool? Maar levert het niet de gewenste resultaten? Heb je al van alles geprobeerd maar weet je niet waarom er geen zichtbare verbeteringen zijn ? The Pinfluencers analyseren jouw Pinterest bedrijfsaccount en geven je praktische tips die je gelijk kunt gebruiken. Wil je dat wij de antwoorden geven op jouw vragen?

Ja ik wil een account analyse!
Pinterest-voor-bedrijven-zakelikl-pinterest-account-analyse-thepinfluencers #pinterestmarketing #pinterestexpert

Analyse van je zakelijk Pinterest account

Om het maximale uit je zakelijk Pinterest account te halen, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Het is logisch dat je als ondernemer niet precies weet waarop je moet letten. Als je Pinterest particulier gebruikt, denk je natuurlijk helemaal niet aan zoekmachinevriendelijke pin-beschrijvingen, de juiste alt-teksten (benamingen van je afbeelding) en een goede profielbeschrijving van je account. Gebruik je Pinterest zakelijk, dan zijn dit juist belangrijke heel belangrijke aandachtspunten!

Een goed opgezet en ingericht account bepaald voor 80% je succes op Pinterest. Ieder platform heeft zijn eigen spelregels. Dat geldt voor deze visuele zoekmachine ook. En het zou zonde zijn als je geld gaat investeren aan Pinterest marketing als de basis niet klopt toch?

Na een accountanalyse van The Pinfluencers krijg je een helder en overzichtelijk rapport met uitvoerbare verbeterpunten. Wij analyseren je account onder ander op:

SEO profielbeschrijving
De instellingen van je Pinterest Ads Manager
Pinterest marketing campagnes goed inricht zijn
Zoekmachinevriendelijke (SEO) bordbeschrijvingen
Borden ingedeeld zijn in de juiste categorieën
Je website geverifieerd is bij Pinterest
SEO geoptimaliseerde alt-tags van je afbeeldingen of video’s
Pins zijn voorzien van zoekmachinevriendelijke beschrijvingen
Je de juiste hashtags gebruikt in je pins
De Pinterest-tag voor het meten van je advertenties correct is ingesteld op je website of webshop
Social media profielen als Facebook en Instagram gekoppeld zijn aan  je Pinterest account

Behaal je niet de gewenste resultaten uit je zakelijk Pinterest account? En weet je niet waar dat de oorzaak van is?  Na een accountanalyse door The Pinfluencers  heb je een helder beeld en duidelijk inzicht wat er geoptimaliseerd moet worden voor het gewenste resultaat!

Geef ons een belletje op 085-77732119, of stuur een mailtje naar info@thepinfluencers.nl. We reageren altijd binnen 48 uur. Ook als je een bericht via  ons  contactformulier stuurt