Regelmatig pin je met zorg uitgekozen afbeeldingen en video’s op je zakelijke Pinterest account, maar het lijkt alsof je het allemaal voor niets doet. Je pins worden niet of nauwelijks gerepind, je hebt amper volgers en met het verkeer naar je website wil het ook maar niet vlotten…

Herkenbaar? Heb je een Pinterest account voor je bedrijf, maar worden de gestelde doelen en doelstellingen niet gerealiseerd? Das balen! Pinterest is niet een heel gemakkelijk platform en soms worden er veranderingen doorgevoerd waar je niet van op de hoogte bent. Wij gelukkig wel!

Weinig resultaat: waar gaat het mis?

Ben je niet tevreden over de resultaten van je zakelijke Pinterest account? Wil je meer uit Pinterest halen om meer bezoekers of klanten naar je winkel of webshop te trekken? Dan is het goed om te laten onderzoeken wat je anders zou kunnen doen.

Misschien valt er bijvoorbeeld winst te behalen in je pin-beschrijvingen of in de categorie-indeling van de borden. Of  moet je consistenter en frequenter pinnen. Het uitblijven van succes kan verschillend redenen hebben. Maar niet getreurd;The Pinfluencers halen het lek boven water!

Wij bekijken welke aspecten van je bedrijfsaccount je kunt verbeteren of optimaliseren en voorzien je van handige tips die je gelijk kunt toepassen. Natuurlijk kun je de optimalisatie van je zakelijk Pinterest account ook laten uitvoeren door ons.

WEL PINTEREST, NIET DE GEWENSTE RESULTATEN?

Zet je Pinterest in voor leadgenerati