Behaal meer conversies met de visuele zoekmachine

Pinterest wordt enthousiast gebruikt door personen die online inspiratie willen opdoen. De aankoop van kleding, het plannen van een vakantie of uitzoeken hoe je nu die boekenkast in elkaar timmert.

Pinterest is dus in de eerste plaats een visuele zoekmachine, veelal voor mensen met een koopintentie. Het is een fantastische marketingtool voor bedrijven, al is het voor velen nog onbekend. The Pinfluencers leert bedrijven deze visuele zoekmachine optimaal te benutten door middel van praktijkgerichte Pinterest trainingen en strategisch advies.

Trainingen op locatie en in-company

Hoe werkt Pinterest nu eigenlijk? Hoe kun je het platform als e-commerce manager of marketingmanager inzetten om meer bezoekers naar je website te trekken of meer omzet te maken in je webshop? The Pinfluencers kunnen je hier alles over leren in een Pinterest training of workshop. We zijn het enige marketingbureau dat direct verbonden is aan Pinterest en beheersen zowel de technische als de functionele aspecten. En die willen we jou graag leren.

We bieden zowel workshops en trainingen op locatie als in-company trainingen aan, met keuze uit twee niveaus: beginners en gevorderden. Daarnaast zijn we hard aan het werk om onze online trainingen vorm te geven. Zo kun je binnenkort vanuit je luie stoel alle ins en outs leren hoe je Pinterest het beste zakelijk kunt inzetten.

Pinterest training voor iedereen; beginner, gevorderd en expert

Of je nu kiest voor incompany of op locatie, de structuur van de trainingen zijn vergelijkbaar. Beide trainingen worden op maat samengesteld. Dit betekent dat we de training aanpassen aan het kennisniveau binnen jouw bedrijf. De training is praktijkgericht én resultaatgericht en afgestemd op jouw klanten. Je bepaalt zelf of de training wordt gegeven aan één of meerdere personen binnen je organisatie. Het grootste verschil zit niet in de manier van training geven, maar in het niveau waarop de training wordt gegeven. Hieronder benoemen we de belangrijkste verschillen tussen de niveaus. Kies voor een Pinterest training die het beste bij jouw bedrijf past!

Train op de manier die bij jouw bedrijf past

ONLINE PINTEREST TRAINING

Pinterest online training

Leer waar en wanneer het je uitkomt, volledig in je eigen tempo. De training bestaat uit webinars en een e-learning portaal.