• meer online omzet
  • hoger in Google
  • meer bezoekers website
  • e-commerce platform
  • beter engagement

Pinterest training en strategie

Pinterest bestaat al ruim 9 jaar en wordt enthousiast gebruikt door mensen die online inspiratie en ideeën willen opdoen voor aankoop van kleding, het plannen van een vakantie of uitzoeken hoe je nu die boekenkast in elkaar timmert. Pinterest is dus in de eerste plaats een visuele zoekmachine, veelal voor mensen met een koopintentie. En daarmee is het dus een fantastische marketingtool voor bedrijven. Voor veel bedrijven is het platform echter nog onbekend. The Pinfluencers leren bedrijven deze visuele zoekmachine optimaal te benutten door middel van trainingen en strategisch advies.

Trainingen op locatie en in-company

Hoe werkt Pinterest nu eigenlijk? Hoe kun je het platform als e-commerce manager of marketingmanager inzetten om meer bezoekers naar je website te trekken of meer omzet te maken in je webshop? The Pinfluencers kunnen je hier alles over leren in een Pinterest training of workshop. We zijn het enige marketingbureau dat direct verbonden is aan Pinterest en beheersen zowel de technische als de functionele aspecten. En die willen we jou graag leren.

We bieden zowel workshops en trainingen op locatie als in-company trainingen aan, met keuze uit twee niveaus: beginners en gevorderden. Daarnaast zijn we hard aan het werk om onze online trainingen vorm te geven. Zo kun je binnenkort vanuit je luie stoel alle ins en outs leren hoe je Pinterest het beste zakelijk kunt inzetten.

Voor wie?

De trainingen en workshops van The Pinfluencers zijn onder andere nuttig voor:

Kleine tot grote ondernemingen in de retail
Online marketingbureaus
E-commerce managers
Social commerce managers
Performance marketeers
Digital marketeers
Google SEO en SEA specialisten
Copywriters
Platform marketeers (Amazon en Marktplaats)

WEL PINTEREST, MAAR NIET DE KENNIS EN KUNDE?

Natuurlijk kun je je Pinterest account door ons laten beheren maar wij begrijpen heel goed dat de online marketeer of e-commerce manager in je bedrijf er zelf mee aan de slag wil. The Pinfluencers delen heel graag hun kennis over deze bijzondere visuele zoekmachine. Wil je leren hoe je een zakelijk Pinterest account opzet en beheert? En wil je ook zelf Pinterest advertenties kunnen maken en SEO proof alt-teksten voor je pins leren schrijven?

Ja ik wil een training!

Wil je de verkoopresultaten van jouw bedrijf naar een hoger plan tillen met behulp van Pinterest? Maar heb je geen idee hoe je dit platform het beste kunt inzetten? The Pinfluencers leren je in een Pinterest workshop of Pinterest training alle tips en trucs die je nodig hebt om Pinterest zakelijk te gebruiken als waardevolle e-commerce tool.

Pinterest strategie: welke plek in mijn online marketing?

Sinds april 2019 is het mogelijk is om op Pinterest te adverteren. Veel bedrijven en marketingbureaus hebben daar nog niet (of weinig) ervaring mee. The Pinfluencers wel. Wij helpen ondernemers welke plek Pinterest in hun onlinemarketing strategie kan innemen. Naast het zijn van sparringpartner ontwikkelen wij ook Pinterest marketing campagnes en advertenties. Door jarenlange ervaring in retail en e-commerce weten wij welke beeldmateriaal met welke tekst wel of niet converteert.

pinterest-training-voor-bedrijven-pinfluencers #pinteresttraining #pinterestvoorbedrijven

Wat wil je zakelijk bereiken met Pinterest? ?

Pinterest vormt dus een deel van je online marketing- én je e-commerce strategie. Voor bedrijven in mode, interieur,eten en reizen speelt Pinterest wellicht een grotere rol dan bij andere ondernemingen omdat genoemde sectoren zeer populair zijn. Voor je met dit platform zakelijk aan de slag gaat stel jezelf de volgende vragen:

Wat zijn mijn doelstellingen?
Wat zijn mijn doelen?
Moet ik mijn website of webshop hiervoor aanpassen?
Wie is mijn doelgroep?
Werk ik internationaal of nationaal?
Welke taal spreekt mijn doelgroep?
Wat is’the tone-of-voice’in mijn doelgroep?
Wat zijn populaire en trending kleuren en passen deze bij mijn huisstijl en vice-vcersa?
Ga ik zelf met Pinterest aan de slag of besteed het beheer uit?
Wie zijn mijn toeleveranciers en hebben die een zakelijk Pinterest account?
Hebben mijn concurrenten een Pinterest bedrijfsaccount?
Zo ja,hoe hebben zij hun account ingericht?

Pinterest is, mits goed opgezet, ingericht en beheerd hét platform voor leadgeneratie, engagement en meer omzet voor zowel je website als webshop. The Pinfluencers nodigen je graag uit om tijdens een heerlijke cappuccino of espresso jouw doelstellingen en doelen van Pinterest boven tafel te krijgen. In een persoonlijk gesprek maken we dan een stappenplan waar jij als ondernemer je zichtbaar comfortabel bij voelt.  Oh ja, als het handiger uitkomt komen wij uiteraard ook graag bij jou de koffie en sfeer proeven;)

Geef ons een belletje op 085-77732119, of stuur een mailtje naar info@thepinfluencers.nl. Of stuur een bericht via ons contactformulier. We reageren altijd binnen 48 uur.

Aan de slag met Pinterest!

Wil je ook zakelijk succesvol aan de slag met Pinterest? Wij helpen je graag op weg!
Schrijf je dan in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief waarin we het laatste nieuws rondom Pinterest delen.