Behaal meer conversie met Pinterest

Pinterest wordt enthousiast gebruikt door consumenten die online inspiratie en ideeën willen opdoen voordat zij overgaan tot het daadwerkelijk kopen van een product of dienst. Een nieuwe outfit, het plannen van een vakantie of uitzoeken hoe je nu die boekenkast in elkaar timmert. Pinners, zo heten de gebruikers op Pinterest, zijn’ actionable’. Ze kopen, maken of doen dingen.

Pinterest is in de eerste plaats een visuele zoekmachine, veelal voor mensen met een koopintentie. Daarnaast is het een ontdekkingsplatform en een fantastische marketingtool voor bedrijven. Voor veel ondernemers helaas nog onbekend. The Pinfluencers leert bedrijven deze Pinterest optimaal te benutten door middel van praktijkgerichte Pinterest trainingen en strategisch advies.

Trainingen online, op locatie en in-company

Hoe werkt Pinterest nu eigenlijk? Hoe kun je het platform als e-commerce manager of marketingmanager inzetten om meer bezoekers naar je website te trekken of meer omzet te maken in je webshop? The Pinfluencers kunnen je hier alles over leren in een Pinterest training. We zijn het enige marketingbureau dat direct verbonden is aan Pinterest en beheersen zowel de technische als de functionele aspecten. En die willen we jou graag leren zodat jij Pinterest kunt inzetten voor het behalen van verschillende doelstellingen; meer naamsbekendheid, hoger in Google en uiteraard meer verkopen.

Pinterest training voor iedereen; beginner, gevorderd en expert

Of je nu kiest voor incompany of op locatie, de structuur van de trainingen zijn vergelijkbaar. Beide trainingen worden op maat samengesteld. Dit betekent dat we de training aanpassen aan het kennisniveau binnen jouw bedrijf. De training is praktijkgericht én resultaatgericht en afgestemd op jouw klanten. Je bepaalt zelf of de training wordt gegeven aan één of meerdere personen binnen je organisatie. Het grootste verschil zit niet in de manier van training geven, maar in het niveau waarop de training wordt gegeven. Hieronder vind je een overzicht van onze Pinterest trainingen. Kies voor een Pinterest training die het beste bij jouw bedrijf past!

Train op de manier die bij jouw bedrijf past

ONLINE PINTEREST TRAINING

Pinterest online training

Leer waar en wanneer het je uitkomt, volledig in je eigen tempo. De training bestaat uit webinars en een e-learning portaal.

PINTEREST TRAINING OP LOCATIE

Pinterest training op locatie

Op een flexplek, een zaal of een buitenlocatie werken we aan jullie strategie. Kies een training van het juiste niveau, dan werken we samen naar extra omzet.

INCOMPANY PINTEREST TRAINING

Pinterest training incompany

Een Pinterest training op maat, zonder zelf te hoeven reizen. Op jouw kantoor werken we samen naar een succesvolle strategie.

Waarom een Pinterest training van The Pinfluencers?

Keuze uit training op locatie,in-company,online of 1-op-1

Trainingen voor verschillende kennisniveaus

Officieel Pinterest Partner:kennis en lesstof altijd up-to-date

Trainingen opgebouwd met businesscases uit de praktijk

Alle Pinterest features en instellingen worden behandeld;organisch en paid (ads)

Trainingen worden gegeven door ervaren e-commerce- en online ondernemer

1ste Pinterest Marketingbureau in Nederland (2015);daardoor ruime kennis en ervaring

Ervaring met corporate omgevingen en bedrijfsprocessen

Wat klanten zeggen over trainingen van The Pinfluencers

Rafaella Heuvelmans

“Als online marketeer vond ik de training van Maarten waanzinnig verhelderend en vernieuwend. Er zijn nog weinig bedrijven die op de juiste manier gebruik maken van Pinterest. Dit komt ook door de onbekendheid van het platform. Onbekend in die zin dat weinig mensen (inclusief ikzelf) weten hoe groot de effecten kunnen zijn bij de juiste inzet.

Maarten heeft ontzettend veel kennis en weet veel inhoudelijke feiten te benoemen. Als je met Pinterest aan de slag wilt, regel een training via de Pinfluencers want het gaat je veel waardevolle informatie opleveren! Ik ga het in ieder geval inzetten voor klanten waarvoor ik werk :)”

Rafaella Heuvelmans
Online Marketeer

“Bedankt Maarten Bierman voor de inspirerende en vooral leerzame Pinterest training bij 333travel. Je hebt ons wegwijs gemaakt in de mogelijkheden en kansen van dit medium voor onze organisatie en de reisbranche. Maar ook waardevolle tips en praktische handvatten gegeven om ons account verder te optimaliseren. We zijn dan ook erg enthousiast om aan de slag te gaan!”

Lee-Ann Rozsas
Marketing Specialist

Lee Ann Rozsas
Paulien van der Geest

“Pinterest op een goede manier inzetten voor je business? Bij The Pinfluencers weten ze hoe dat moet! Maarten heeft ons bijgepraat waar je allemaal op moet letten en wat de mogelijkheden zijn. Wij zien nu volop de kansen van Pinterest en het is tijd om dit medium serieus te gaan nemen!
Dank voor de zeer nuttige training Maarten!”

Paulien van der Geest
Strategisch adviseur at Footprint Travel

Gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven

Pinterest is voor bedrijven een grote kans. Ervaring met corporate omgevingen en bedrijfsprocessen is eigenlijk een vereiste om een goede Pinterest training te kunnen geven. Wat gaat er bijvoorbeeld om in het hoofd van een directeur, marketingmanager of SEO specialist?

Onze trainingen worden gegeven door Maarten Bierman. Als ervaren e-commerce en online marketing specialist, en met 6 jaar Pinterest ervaring op zak, weet Maarten op de juiste manier de vertaalslag te maken van een visuele zoekmachine naar extra conversies op je website.

Tijdens de trainingen leer je over de mogelijkheden van Pinterest, en werken jullie samen naar het behalen van online doelen.

maarten-bierman-eigenaar-oprichter-pinterest-marketingbureau-the-pinfluencers

Pinterest partner met voordelen voor jouw bedrijf

Als eerste Pinterest marketingbureau van Nederland hebben we korte lijnen met Pinterest.
Dit is niet alleen voor ons waardevol, maar zeker ook voor jouw bedrijf.

The Pinfluencers krijgt periodiek training van Pinterest. Ook wij blijven voortdurend in onszelf investeren. We leren bijvoorbeeld hoe je Pinterest het beste kunt inzetten per sector, welke campagnes het beste werken, en hoe je tools het beste kunt afstemmen op je doelgroep. Dit zijn punten die we ook tijdens jullie training bespreken.

Daarnaast worden we als partner als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe features en updates. Zo weet je zeker dat onze Pinterest training altijd up-to-date is waardoor jij een voorsprong creëert op je concurrenten.

De Pinterest Journey: van organisch tot betaald

Waar Pinterest eerst volledig gebaseerd was op organische resultaten, is er sinds 2019 ook de mogelijkheid om via deze zoekmachine te adverteren. Je ziet ook duidelijk een tweedeling ontstaan tussen trainers en adviseurs die alleen de organische mogelijkheden bespreken, of juist de focus leggen op de betaalde resultaten.

Bij The Pinfluencers heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen voor beide zoekresultaten. Betaalde en organische resultaten worden anders ingezet, hebben vaak een andere strategie nodig, en vereisen vooral een andere set aan vaardigheden. Met onze trainingen behandelen we de volledige Pinterest Journey.

Pinterest Customer Journey