Rafaella Heuvelmans

“Als online marketeer vond ik de training van Maarten waanzinnig verhelderend en vernieuwend. Er zijn nog weinig bedrijven die op de juiste manier gebruik maken van Pinterest. Dit komt ook door de onbekendheid van het platform. Onbekend in die zin dat weinig mensen (inclusief ikzelf) weten hoe groot de effecten kunnen zijn bij de juiste inzet.

Maarten heeft ontzettend veel kennis en weet veel inhoudelijke feiten te benoemen. Als je met Pinterest aan de slag wilt, regel een training via de Pinfluencers want het gaat je veel waardevolle informatie opleveren! Ik ga het in ieder geval inzetten voor klanten waarvoor ik werk :)”

Rafaella Heuvelmans
Online Marketeer

“Bedankt Maarten Bierman voor de inspirerende en vooral leerzame Pinterest training bij 333travel. Je hebt ons wegwijs gemaakt in de mogelijkheden en kansen van dit medium voor onze organisatie en de reisbranche. Maar ook waardevolle tips en praktische handvatten gegeven om ons account verder te optimaliseren. We zijn dan ook erg enthousiast om aan de slag te gaan!”

Lee-Ann Rozsas
Marketing Specialist

Lee Ann Rozsas
Paulien van der Geest

“Pinterest op een goede manier inzetten voor je business? Bij The Pinfluencers weten ze hoe dat moet! Maarten heeft ons bijgepraat waar je allemaal op moet letten en wat de mogelijkheden zijn. Wij zien nu volop de kansen van Pinterest en het is tijd om dit medium serieus te gaan nemen!
Dank voor de zeer nuttige training Maarten!”

Paulien van der Geest
Strategisch adviseur at Footprint Travel

“Leuke hands-on training gehad over de mogelijkheden van Pinterest. Maarten heeft mij erg geholpen om op een andere manier te denken bij de inzet van dit medium dan ik gewend was bij andere online marketing kanalen.”

Jamie Kaandorp