Webinar volgen

Gratis Pinterest webinar

Al sinds de opkomst in 2010 heeft Pinterest de naam en faam een simpel “plaatjesplatform” te zijn voor gezellige knutselaars en hobbyisten. Dat het ook een goudmijn is voor online marketing- en contentstrategieën, zien de meeste bedrijven pas sinds kort. Maar gelukkig is het nog niet te laat om erop in te springen. Met het gratis Pinterest webinar van The Pinfluencers ben je direct bij.

Miljoenen kansen op één platform

Pinterest heeft een flinke voorsprong op andere sociale media. Het is namelijk niet alleen een platform om ideeën en inspiratie op te doen, maar vooral ook een visuele zoekmachine. Een machine die ruim 4.5 miljoen Nederlanders gebruiken in hun zoektocht naar aansprekende diensten en producten. Mét een koopintentie.Miljoenen zakelijke kansen dus. En dat allemaal op één platform. Je leert er alles over in het gratis Pinterest webinar.

Na het volgen van het webinar weet je:

Hoe je een zakelijk Pinterest account opzet

Hoe je pins maakt en plaatst op borden die converteren

Hoe je een groepsbord opzet en lid wordt van een groepsbord

Hoe je Pinterest als SEO-tool inzet voor je webshop of website

Wat Rich Pins zijn en hoe je die maakt

Hoe je Pinterest statistieken slim gebruikt

De etiquettes van Pinterest

Aanmelden = winnen

Het Pinterest webinar van The Pinfluencers is ideaal voor content marketeers, online marketing specialisten, social media marketeers, e-commerce managers, conversiespecialisten, webshop eigenaren en SEO-specialisten. Doel: leren hoe je Pinterest effectief inzet als leadgeneration-kanaal en je conversie optimaliseert voor B2C-bedrijven. Geef concurrenten het nakijken en meld je aan!