Workshops & Training

Pinterest training en consultancy via The Pinfluencers

Pinterest bestaat al ruim zes jaar en wordt enthousiast gebruikt door mensen die online inspiratie en ideeën willen opdoen voor diensten en producten. Pinterest is dus in de eerste plaats een visuele zoekmachine, veelal voor mensen met een aankoopintentie. En daarmee een fantastische marketingtool voor bedrijven. Voor veel bedrijven is het platform echter nog een onbekende. The Pinfluencers leren bedrijven deze visuele zoekmachine optimaal te benutten door middel van trainingen en consultancy.

Trainingen op locatie en in-company

Hoe werkt Pinterest nu eigenlijk? Hoe kun je het platform als marketingmanager of communicatiespecialist inzetten om meer bezoekers naar je website te trekken of meer omzet te maken in je webshop? The Pinfluencers kunnen je hier alles over leren in een Pinterest training of workshop. We zijn het enige marketingbureau dat direct verbonden is aan Pinterest en beheersen zowel de technische als de functionele aspecten. En die willen we jou graag leren. We bieden zowel trainingen op locatie als in-company trainingen aan, met keuze uit twee niveaus: beginners en gevorderden. Bovendien geven The Pinfluencers workshops in samenwerking met het IDMK-trainingsbureau, een gerenommeerde opleider van marketing- en communicatieprofessionals. Samen geven we antwoord op de vraag: Hoe werkt Pinterest voor bedrijven.

Pinterest consultancy: hoe werkt Pinterest?

Door de zoekmachine functie van Pinterest is het nog een vreemde eend in de social media-bijt. Maar wel een hele nuttige. The Pinfluencers kunnen naast Pinterest trainingen en Pinterest workshops ook worden ingezet als consultant. Op locatie wordt dan gekeken naar het bestaande account en hoe daar meer rendement uit gehaald kan worden. Of er wordt ter plekke een nieuw, succesvol account ingericht.

Voor wie?

De trainingen, workshops en consulten van The Pinfluencers zijn onder andere nuttig voor:

Kleine tot grote ondernemingen
Online marketingbureaus
E-commerce managers
Social commerce managers
Social media marketingmanagers
Digital marketeers
Communicatiespecialisten
Google Adwords campaign managers
Copywriters
SEO-specialisten

Hoe werkt Pinterest? Leer het van The Pinfluencers!

Wil je de resultaten van jouw bedrijf naar een hoger plan tillen met behulp van Pinterest? Maar heb je geen idee hoe je dit platform het beste kunt inzetten? The Pinfluencers leren je in een Pinterest workshop of Pinterest training alle tips en trucs die je nodig hebt om Pinterest zakelijk te gebruiken als waardevolle e-commerce tool. Wil je meer weten over onze trainingen en workshops? Of een training in-company of consult op locatie boeken? Neem dan contact met ons op!