Een e-commerce platform en een visuele zoekmachine

We kunnen Pinterest het best omschrijven als een mooie mix van een e-commerce platform en een visuele zoekmachine. Bedrijven kunnen de vindbaarheid van hun content optimaliseren door goed na te denken over de beschrijving bij Pinterest-borden. Daarnaast is het extreem belangrijk om borden in te delen in de juiste categorieën en secties. Gaat dat nét mis? Dan bestaat er het risico dat je grootste concurrent de eerste plek in de Pinterest zoekresultaten inneemt. Dat wil je niet! Als officieel partner van Pinterest weten The Pinfluencers precies aan welke eisen een succesvol zakelijk Pinterest account moet voldoen.

Wij maken het perfecte Pinterest account voor je aan

Jouw zakelijke succes op Pinterest begint al bij het aanmaken van een goed Pinterest account. The Pinfluencers zet een zakelijk Pinterest account voor je op dat staat als een huis. Wij zorgen voor een profielbeschrijving die direct aan pinners laat weten wat jouw bedrijf doet, in een enkele oogopslag.

We voeren een zoekwoordenonderzoek uit op Pinterest, zodat wij alle bordtitels en –beschrijvingen volledig SEO-proof kunnen realiseren. Uiteraard doen wij dit ook voor pintitels en –beschrijvingen. Wij zetten de meest sterke content in, die ervoor zorgt dat gebruikers doorklikken op je pin en zo terechtkomen op jouw website of in jouw webshop.

The finishing touch…

Dan zijn we er nog niet! The Pinfluencers zorgen voor de installatie van de Pinterest bewaarknop op jouw website of in jouw webwinkel. Dit betekent dat online bezoekers afbeeldingen van jouw URL kunnen pinnen, waardoor jij profiteert van gratis distributie van je content.

Wij vragen vervolgens Rich Pin Product, Rich Pin Recepten of Rich Pin Artikelen aan voor je zakelijk account, afhankelijk van jouw bedrijf of merk. Deze uitgebreide pins geven je zakelijke Pinterest account een flinke kick-start en dat is precies wat jouw bedrijf nodig heeft!

Het gegarandeerde resultaat van onze inzet

Laat jij jouw zakelijke account op Pinterest aanmaken door The Pinfluencers? Dan profiteer je van veel interessante voordelen. Wij staan garant voor een resultaat waar jij mee verder kunt. Nadat wij jouw zakelijke Pinterest account hebben aangemaakt, kun je rekenen op het volgende:

Een SEO-proof profielbeschrijving

Je bedrijfswebsite is door Pinterest geverifieerd (een soort keurmerk)

10 borden, elk voorzien van 10 pins en ingedeeld in de juiste categorieën

SEO-beschrijvingen voor alle 10 de borden

Pins voorzien van SEO-teksten en effectieve alt-teksten

2 groepsborden

Een koppeling tussen je Pinterest account en je Google Analytics

Een Pin-It button op je website of in je webwinkel

Koppeling tussen je Pinterest account en je zakelijke social media accounts, zoals Instagram en YouTube

Laat ons jouw zakelijke Pinterest account opzetten en inrichten

Een zakelijk Pinterest account aanmaken is niet eenvoudig. Je wilt de best mogelijke start voor jouw bedrijf op dit platform en daarbij geldt de regel: een goed begin is het halve werk. Dit goede begin vind je bij The Pinfluencers. Wij zorgen voor de vliegende start op Pinterest die jouw bedrijf nodig heeft.

Wil jij zeker zijn dat jouw zakelijke Pinterest account aan alle voorwaarden voldoet om echt succesvol te worden? Schakel dan The Pinfluencers in voor het opzetten en inrichten van jouw zakelijke Pinterest account.  Neem contact met ons op of maak een gratis afspraak voor een Pinterest strategiegesprek.